Nikola Maraš karijeru nastavlja u Španiji

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Maraš karijeru nastavlja u Španiji

Nikola Maraš karijeru će da nastavi u Almeriji. Nekadašnji fudbaler Rada u špansku drugu ligu dolazi iz portugalskog Šavesa na pozajmicu, uz mogućnost da Almerija otkupi ugovor.
Od 18:45 igraju Spartak Moskva – Tun, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.
Maraš je ovog leta bio veoma tražen, a za njega se ozbiljno zainterresovao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizan. Obavljeno je nekoliko razgovora, ali od toga nije bilo ništa. Za usluge 23-godišnjeg štopera je bila zainteresovana i Fortuna iz Dizeldorfa, kao i još neki španski klubovi.
Iako se radi o defanzivcu, on ume i da postiže golove, a prošle sezone je za Šaves dao četiri. Za reprezentaciju Srbije je odigrao dve prijateljske utakmice 2016. godine kada je selektoir bio Slavoljub Muslin.


The post Nikola Maraš karijeru nastavlja u Španiji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Crno-beli izgubili bitku, Maraš ima novi klub

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019

Partizan ostao bez potencijalnog pojačanja...Štoper Šavesa Nikola Maraš je dugo bio želja Partizana, ali od tog transfera, makar ovog leta, nije bilo ništa...Maraš je od danas fudbaler Almerije gde će nastupati u španskoj Segundi, a igraće kao pozajmljen igrač portugalskog tima...Mladi štoper...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.