Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE VELIKE POBEDE ZVEZDE Stižu izvanredna pojačanja!

Veliku pobedu ostvarila je ekipa Crvene zvezde u Kopenhagendu. Ostaje još da se preskoči tim Jang Bojsa kako bi se ponovo obezbedio plasmanu Ligu šampiona. Bez obzira da li se to desi, slede velike promene u sastavu trenera Vladana Milojevića.
U četvrtak od 18:45 igraju Spartak Moskva >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – Tun, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65.
Pre svega tu mislimo na odlaske Bena i Milana Rodića, ali neće biti samo odlasci aktuelni u taboru šampiona Srbije. Spremaju se i velika pojačanja na ključnim pozicijama.
Po saznanjima MONDA “lomi” se između dvojice stranaca na pozicijama krila, a konačna odluka trebalo bi da bude doneta do vikenda, pa ukoliko transfer bude realizovan u tom terminu, biće vremena da Zvezda novog igrača prijavi za susrete sa Švajcarcima.
Na izlaznim vratima, ne tako davno, nalazio se Milan Pavkov, ali bi visoki centarfor iz Begeča mogao da ostane u klubu do zime. Ugovor je produžio u decembru, tako da ne mora da žuri. Posebno jer se od povratka iz Kine neobavljenog posla vratio veoma motivisan da postiže golove.
Ono što najviše zanima navijače jeste izborena još jedna jesen u Evropi, a u kom sastavu će ekipa ući u grupnu fazu takmičenja, saznaćemo vrlo brzo. Potencijalni i dolasci i odlasci sigurno zavise i od toga da li će crveno-beli igrati Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

The post POSLE VELIKE POBEDE ZVEZDE Stižu izvanredna pojačanja! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.