NEOBIČNA PROSIDBA: Bojana Bojović prstenovana pod morem!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2013, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČNA PROSIDBA: Bojana Bojović prstenovana pod morem!

Voditeljku TV Hepi dečko iznenadio u plavetnim dubinama Crnogorskog primorja natpisom „Udaj se za mene“

Bojana Bojović, voditeljka jutarnjeg programa televizije Hepi, zaprošena je na veoma neobičan način. Tokom vikenda koji je provela na Crnogorskom primorju s dugogodišnjim dečkom bavila se ronjenjem, njihovim zajedničkim hobijem. Međutim, nije ni slutila da će ispod jedne stene naći prsten i veliku tablu s natpisom „Udaj se za mene“!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bila sam van sebe! Uzela sam prsten i krenula nagore, a na površini su već bile spremne čaše šampanjca. Potpuno neverovatno! Inače, ronjenje nam je postalo velika strast i koristimo svaki slobodan trenutak da uživamo u ovom sportu.

Zbog toga me posebno oduševilo što sam zaprošena na ovaj način. Ronila sam u dubinu i ne sluteći da ću kod jedne stene primetiti ogromnu tablu, na kojoj je pisalo „Udaj se za mene“. Tu je bio i prsten - rekla je uzbuđeno buduća mlada. Bojovićka je, inače, jedno od omiljenih lica televizije Hepi, a ponajviše gledalaca jutarnjeg programa.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NEOBIČNA PROSIDBA: Bojana Bojović prstenovana pod morem!

Izvor: Dzungla.org, 15.Okt.2013

Voditeljku TV Hepi dečko iznenadio u plavetnim dubinama Crnogorskog primorja natpisom „Udaj se za mene“ OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.