Mis Svetlana: Marko, opali Jelenu i spasi nas!

Izvor: Kurir, 08.Sep.2013, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Svetlana: Marko, opali Jelenu i spasi nas!

Slatka je Jelena, ali ko će da je smiri. Sad ću da pitam Marka hoće li neko da se žrtvuje, rekla je Svetlana

Jelena Golubović, rediteljka i glumica, nije omiljen farmer na imanju zbog svojeg jezika i zbog toga što stalno upada u reč.

Mis Svetlana je je tako konstatovala da se Jelena Golubović trudi na svaki mogući način da privuče pažnju. Ona je Simonidi, Jutjub zvezdi, rekla da je veoma ružno to što glumica priča drugim ukućanima da ne nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gaćice ne bi li tako privukla pažnju muškaraca.

"Polugola šeta po imanju. Ne vidi kako je građena. Ko trokrilni ormar. Ti si, Simonida, zgodnije građena, skladnije. Da se i gola skine, nije riba", pričala je Svetlana.

Potom se našalila da će da pita Marka da se žrtvuje i zadovolji je da se malo smiri.

"Slatka je, ali ko će da je smiri. Sad ću da pitam Marka hoće li neko da se žrtvuje, da je k..sne. I onda će onda ostvariti i onda ovako neće niko dobrovoljno. Oni nju kada vide, kao da vide sahranju", rekla je Mis Svetlana.

"Čupa bi se žrtvovao", konstatovala je Simonida.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mis Svetlana: Marko, opali Jelenu i spasi nas!

Izvor: Dzungla.org, 08.Sep.2013

Slatka je Jelena, ali ko će da je smiri. Sad ću da pitam Marka hoće li neko da se žrtvuje, rekla je Svetlana OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.