Meteor eksplodirao i izazvao zemljotres (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meteor eksplodirao i izazvao zemljotres (VIDEO)

Meteor koji je eksplodirao na nebu iznad Nju Hevena u Mičigenu uhvatile su sigurnosne kamere mnogih automobila, a eksplozija je izazvala podrhtavanje tla.

Eksplozija meteora bila je toliko jaka da je prouzrokovala zemljotres jačine 2 stepena Rihterove skale.

Na snimcima se vidi užarena lopta koja eksplodira nadomak površine Zemlje.

Nadležne službe kažu da su primile preko hiljadu poziva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer su ljudi bili u opštoj panici od jačine eksplozije.

Did you see the meteor!? How cool. Mike Austin sends this video from Southern Michigan. It lit up the sky for a few seconds! pic.twitter.com/jWx1xF6b0q— Matt Rudkin (@MattRudkinWSBT) January 17, 2018
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) VATRENA KUGLA EKSPLODIRALA NA NEBU IZNAD MIČIGENA: Zemlja se zatresla, policiji se usijao telefon od poziva

Izvor: Kurir, 17.Jan.2018

Nebo iznad nekoliko država SAD i Kanade zasijalo je kada je vatrena kugla, za koju se ispostavilo da je meteor, ekplodirala i izazvala podrhtavanje tla a građani su u panici zvali policiju i druge nadležne službe i prijavljivali neobičnu pojavu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.