Marija među favoritima

Izvor: Blic, 05.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija među favoritima

- Marija Šerifović je definitivno favorit na ovogodišnjoj „Evroviziji". Juče u Helsinkiju održala je veoma posećenu pres konferenciju na kojoj je bilo čak 200 novinara. Otpevala je „Molitvu" na srpskom i finskom i dobila veliki aplauz. Dala je 40 intervjua, delila je autograme fanovima, a svi pričaju da su Srbija i Švajcarska glavni favoriti - kaže Aca Radoš, član naše delegacije u Helsinkiju.

Marija je stranim novinarima poručila da iz Srbije donosi poruku ljubavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju simbolizuje crveno srce nacrtano na šakama sklopljenim u znak molitve. Novinari su je pitali da li zaista, kao što naziv njenog albuma kaže, živi bez ljubavi.

- Da, zaista živim bez ljubavi. Nemam voljenu osobu i ovom prilikom vas molim da mi nađete nekoga - rekla je Šerifovićeva izazvavši smeh u sali za konferencije.

Inače, naša predstavnica se odlično slaže sa svim pevačima iz bivših jugoslovenskih republika, a rivalstvo, bar za sada, ne postoji. Dado Topić je juče pozvao Mariju da zajedno sa njim nastupi u jednom pabu u Helsinkiju i ona je pristala. I sa Crnogorcima su odnosi izglađeni, pa je Mariju njihova delegacija pozvala i na žurku.

Šerifovićeva je oduševljena Finskom, ali joj smeta klima. Kada je sa 25 stepeni u Beogradu sletela u Helsinki, zgazila je na sneg shvativši da će u sred maja morati da nosi čizme i džempere. Malo se i prehladila, dobila temperaturu, ali nakon dva dana organizam se navikao na hladnoću, pa je sada dobro. Veoma je optmistična, a na pres konferenciji izjavila je da će sledeće godine „Evroviziju" dovesti u Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.