MEČ SEZONE Partizane, igraj i pobedi

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEČ SEZONE Partizane, igraj i pobedi

Partizan je protiv Malatije pokazao da u Humskoj i te kako ume da namuči rivale. Ne samo to, već i da ih nadigra, pobedi. Ipak, Norvežani su neka druga priča. Uostalom, oni su sve objasnili u drugom kolu kvalifikacija, na Banovom brdu. Čukarički je uspeo da odoli u Norveškoj, ali je popucao po šavovima u Beogradu. Molde je eliminisao crno-bele sa Banovog brda, pa je pred ovim, sa Topčiderskog prilika da osvete “brđane”.
MAXBET ASISTENCIJA PARTIZAN – MOLDE >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << D2+, 1P1+&3+
Molde je uprkos pobedi 3:0 u prvom meču, do poslednjeg trenutka strepeo za plasman u plej-of. Aris je pokazao zube u Solunu, posle 90 minuta imao velikih 3:0, pa je protivnik rešen u produžetku. To bi trebalo da znači da Norvežani umorniji čekaju ovaj duel…
Čini se da je najveća prednost norveškog tima to što radi po istom sistemu duže vreme. Jeste da je Ole Gunar Solskjer, koji je selektirao tim 2015. godine, otišao prošle sezone u Mančester junajted, ali je sa Moldeom nastavio da radi njegov pomoćnik, pa nema većih promena u igri norveškog lidera. O tome kako se radi, govori podatak da je Molde prošle sezone bio šampion države, a ove je trenutno na liderskoj poziciji i gazi redom.
Baš pred dolazak u Beograd pobedio je Ranhajm, 3:2. Ta pobeda je, zapravo, otkrila najveću manu Partizanovog protivnika. Odbrana Moldea u poslednja dva meča deluje nesigurno. Protiv Arisa je primila tri gola, za vikend, od Ranhajma dva… Ipak, Molde je ranjiv. Iako je to najbolje dokazao grčki tim, govore i rezultati u šampionatu. Jeste da je naredni rival koji stiže u Humsku lider, ali i on plaća ceh igre u ritmu sreda-subota, pa je u poslednjih pet mečeva čak dva puta igrao nerešeno. Za poraz ne zna od 19. juna…
PAŽNJA!
Partizan je u poslednjih pet utakmica postigao 12 golova, ili u proseku 2,4 po meču.
PAŽNJA!
Molde ima gol razliku 42:18 u nacionalnom šampionatu, što znači da u proseku dolazi 3+ na njegovim utakmicama.
Na strani crno-belih je i tradicija. Crno-belima su na putu do evropskih takmičenja sedam puta stajale ekipe iz Norveške, Danske Švedske, Farskih ostrva ili Finske. Krenulo je od Vikinga, protiv koga je Partizan igrao 1983. godine. Ekipa iz Stavangera eliminisana je posle 5:1, odnosno 0:0. To je, ujednom bio jedini duel u prošlo veku. Poslednji okršaj sa Skandinavcima desio se prošle sezone. Nordsjeland je stajao na putu Partizanu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Danci su arhivirani posle 2:1 na njihovom terenu, odnosno 3:2 u Beogradu… Videćemo da li će posle okršaja sa Moledom učinak da bude 8/8.
Partizan je posle sjajne igra u Humskoj, protiv Malatije, pružio dve loše partije. Prvo u Superligi Srbije, protiv Napretka u Kruševcu, a onda i protiv Malatije u Turskoj. Ta partija je debelo razočarala pristalice crno-belih, koje veruju da će protiv Moldea biti baš kao protiv Turaka, ali u Beogradu. Inače, poraz od turskog predstavnika bio je jedini za četu Sava Miloševića u ovoj sezoni.
Tim iz Humske je prošle sezone stigao do plej-ofa za Ligu Evrope, ali ga je tada eliminisao Bešiktaš. Samo godinu dana pre toga, osvajač Kupa Srbije učestvovao je u ligaškom delu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.
Partizan je u pripremi za Norvežane prošlog vikenda u Humskoj savladao Rad (3:0). Briljirao je mladi Filip Stevanović, koji je razgalio srca navijača za sve što je uradio pre nego što je postigao drugi pogodak za četu Sava Miloševića.
Odmorili smo neke igrače, mislim da se nismo ni mnogo potrošili protiv Rada, niko se nije povredio, tako da je ovo najidealnije. Molde pratimo već mesec dana, znamo sve o njemu – rekao je Milošević posle meča sa „građevinarima”.

The post MEČ SEZONE Partizane, igraj i pobedi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Partizane, po receptu Ivana Ivanova! (21:00)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Iz onoga što se može zaključiti na osnovu analiza Moldea, opasniji su kada se brane. Partizan bi svaka pobeda bez primljenog gola približila evropskoj jeseni. Do sada pozitivna iskustva sa Norvežanima...Poslednja prepreka pred Ligu Evrope za Partizan je Molde. Već smo ih gledali u Beogradu ove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.