Lepa Brena opet na filmskom platnu

Izvor: Dzungla.org, 28.Avg.2011, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena opet na filmskom platnu

Posle 'Tesne kože' i 'Hajde da se volimo' Brena ponovo snima film

Najveća balkanska zvezda vraća se među glumice. Uskoro bi trebalo da otpočne snimanje filma o fenomenu zvanom Lepa Brena .
- Neće to biti film tipa „Hajde da se volimo“, već dokumentarac o Breni, čiji je uspeh nezapamćen na prostorima bivše Jugoslavije. Ona će se pojaviti u filmu, ali samo u određenim scenama - kaže izvor lista i dodaje:
- Snimaće se na više lokacija širom bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << SFRJ, između ostalih i u mestu Donja Rača, gde glavna ulica nosi ime Lepe Brene. Snimanje bi trebalo da počne tokom proleća naredne godine - ističe sagovornik.
Lepa Brena potvrđuje da će opet stati pred kamere.
- Postoje planovi koji će se najverovatnije realizovati u bliskoj budućnosti. Trenutno sam u celosti posvećena promociji novog albuma i pripremama za veliki beogradski koncert, a nakon toga bi i snimanje filma moglo doći na red - poručuje Brena.
(Izvor: Puls, Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.