LALATOVIĆ: Pobedu u derbiju želimo duplo više od Zvezde

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ: Pobedu u derbiju želimo duplo više od Zvezde

Vojvodina je u četvrtak na klupskom sajtu oštro prozvala sudiju nedeljnog derbija Jovana Šegrta. Tekst je nosio vrlo oštar naslov “Dželat se vraća na mesto zločina”, kao aluziju na greške tog arbitra tokom prethodnog novosadskog derbija. U subotu (18.45) na “Karađorđe” ponovo stiže Crvena zvezda.
Na meču Bolonja – Spal, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za pobedu domaćina.
Nadam se da će fudbaleri dva tima da budu glavni akteri meča>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kaže trener Vojvodine Nenad Lalatović.
Ekipa Vladana Milojevića dolazi u Novi Sad neposredno pošto je drugi put uzastopno izborila učešće u Ligi šampiona.
– Čestitam Crvenoj zvezdi na uspehu, kao i Partizanu na plasmanu u Ligu Evrope. Činjenica da će naš protivnik drugi put zaredom igrati u Ligi šampiona nas ne plaši, već nas obavezuje da se prikažemo u što boljem svetlu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Znam da i oni žele isto, ali naša želja je duplo veća od njihove.
Lalatović kaže da je Crvena zvezda doživela fizičko i emotivno pražnjenje protiv Jang Bojsa, ali veruje da će Milojević na teren da pošalje vrlo jak sastav.
– Igramo protiv kluba koji ima najveći fond kvalitetnih igrača, ma koji tim da izvedu. Dao bih sve na svetu da ostanem neporažen na “Karađorđu”. Još više želim da moji igrači pokažu da su dobri. Kad mogu Zvezda i Partizan, može i Vojvodina da prođe u grupnu fazu Lige Evrope – rekao je Nenad Lalatović.
Najbokji strelac novosadskog tima Bojan Matić, zbog kartona neće igrati. Nemanja Nikolić, prople sezone fudbaler Partizana, još nije potpuno oporavljen od povrede.

The post LALATOVIĆ: Pobedu u derbiju želimo duplo više od Zvezde appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Vojvodina dobila veliko pojačanje: Vraća se Petković

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2019, 09:15

U samom finišu prelaznog roka Vojvodina će dobiti zvučno pojačanje. Kako piše Sportski žurnal na Karađorđe stiže iskusni defanzivac Nikola Petković. Nekada mladi reprezentativac Srbije već je nosio dres novosadskog kluba. Bilo je to u sezoni 2006/07, posle čega se otisnuo u inostranstvo (Genčlerbirligi),...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.