Izvor: Njuz.net, 25.Feb.2020, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korona virusu fali jedan papir za ulazak u Srbiju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 25. februar 2020, (Njuz) – Korona virusu noćas nije dozvoljeno da pređe srpsku granicu jer nije imao svu neophodnu dokumentaciju za ulazak u Srbiju, ekskluzivno saznaje Njuz.
Virus je vraćen sa granice jer je utvrđeno da nema uplaćeno zdravstveno osiguranje za period planiranog boravka u Srbiji.
Korona virus nije pružio na uvid >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << validno zdravstveno osiguranje, a s obzirom na to da je u toku sezona zagađenja i virusa, carinici ništa ne prepuštaju slučaju i vrlo su rigorozni – naveo je naš sagovornik iz Uprave carina.
Kako nezvanično saznajemo, Korona virus je čak pokušao i da podmiti carinike, tako da je pravo čudo kako nije završio u pritvoru, odnosno u karantinu.
– Ponudio je carinicima mito od po 762 juana, što je iznos od oko 100 evra, ali su oni odbili. Da stvar bude još gora, kod njega je zaplenjeno nekoliko stotina silikonskih maskica za telefone sa Aliekspresa koje je verovatno hteo da prošvercuje i proda u Srbiji. Veći skandal je izbegnut samo zato što Srbija nije htela da kvari diplomatske odnose sa Kinom, pa je pustila ovog putnika bez većih posledica – zaključio je sagovornik Njuza.
Nenad Milosavljević
The post Korona virusu fali jedan papir za ulazak u Srbiju appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.