Kondom koji javlja da imate seks

Izvor: B92, 07.Mar.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kondom koji javlja da imate seks

Kako bi proslaviil Nacionalnu nedelju kondoma, organizacija Planned parenthood of the Great Northwest podelila je 55.000 kondoma koledžima u Americi. Kondomi su na omotu imali bar-kod uz pomoć kojeg je telefonom bilo moguće postaviti informaciju da imate seks.

Nakon što mobilnim telefonom skenirate bar-kod on će poslati informaciju da imate seks, ali i vašu približnu lokaciju, na sajt wheredidyouwearit.

Posetioci sajta mogu komentarisati i deliti detalje u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njihovim seksualnim iskustvima ukoliko daju svoje lične podatke.

Sudeći po mapi sajta, veliki broj kondoma do sada obišao je celu Ameriku, ali i dobar deo drugih kontinenata.

„Ideja celog projekta nije da se hvalite drugim ljudima da ste imali seks. Nisu u pitanju digitalne reckice. Čak i ako ljudi nemaju želju da podele intimne podatke, vrlo lako mogu steći utisak da veliki broj ljudi, pored njih, koristi kondome i brine se o svm seksualnom zdravlju", izjavio je predstavnik sajta wheredidyouwearit.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kondom uz koji svi znaju kad imate seks

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2012

Kako bi proslaviil Nacionalnu nedelju kondoma, organizacija "Planned parenthood of the Great Northwest" podelila je 55.000 kondoma koledžima u Americi. Kondomi su na omotu imali bar-kod uz pomoć kojeg je telefonom bilo moguće postaviti informaciju da imate seks.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.