Karleuša odletela  bez Duška!

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša odletela bez Duška!

Iako je poznata kao samostalna i izuzetno sposobna žena, pop diva Jelena Karleuša nikuda ne ide bez pratnje kavaljera, koji su tu barem da pridrže prtljag. Međutim, pre nekoliko dana na aerodromu „Nikola Tesla“ desio se izuzetak, pa je naša Jeca uočena potpuno sama. Kako li je to "Diva" dopustila, još ako je sama nosila kofere, onda je to zaista presedan!

Naime, Jelenu Karleušu prošlog petka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uslikao je paparaco dok je na aerodromu u Beogradu kretala na još jedan radni vikend, ovoga puta u Cirih. Jelena je privlačila veliku pažnju ostalih putnika i prolaznika dok je bez pratnje i društva stajala ispred infodispleja, proveravajući detalje svog leta. U toaleti krem boje, sa koferčetom u jednoj, a sa satom i mobilnim telefonom u drugoj ruci, prošetala je diva aerodromom tog petka, prenosi Alo.

Karleuša u vešu pozira s ćerkama! (FOTO)

JK na listi omraženih ličnosti!

"Raskrinkana Jelena Karleuša"! (VIDEO)

Da li zbog njoj svojstvenog energičnog nastupa koji je te noći trebalo da usledi u Švajcarskoj ili zbog umora što koferčić ovog puta mora da vuče sama, dopingovala se Jeca i poznatim energetskim pićem. Ipak, sigurni smo da je zgodna mama već navikla na ovakav tempo, kako zbog svojih čestih gostovanja i nastupa u inostranstvu, tako i zbog činjenice da je zbog profesionalnog angažovanja svog supruga, fudbalera Duška Tošića, često u situaciji da menja prebivališta i destinacije.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Jelena Karleuša otputovala u Cirih bez Duška

Izvor: Svet plus, 06.Sep.2011

Iako je poznata kao samostalna i izuzetno sposobna žena, nbsp; Jelena Karleuša nikuda ne ide bez pratnje kavaljera, koji su tu barem da pridrže prtljag. Međutim, pre nekoliko dana na aerodromu "Nikola Tesla ldquo; desio se izuzetak, pa je pevačicauočena potpuno sama.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.