Kamping najavio novi smak sveta za 21. oktobar!

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamping najavio novi smak sveta za 21. oktobar!

''Kraj sveta nam se još uvek približava'', uporan je američki vođa sekte Harold Kamping objavivši novi datum - 21. oktobar.

U prvom obraćanju javnosti nakon neuspele prognoze, jer se u subotu u 18 sati nije dogodilo ništa, Harold Kamping je rekao kako je 'pogrešno protumačio Bibliju' i da se 21. maja nije dogodio smak sveta već 'spiritualni početak fizičkog kraja'.

Ne menjamo datum, samo smo naučili da sve ovo treba da gledamo sa spiritualnije strane. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ali, 21. oktobra svet će biti uništen i neće se raditi o pet meseci uništavanja, već će se sve dogoditi odjednom', izjavio je na konferenciji za novinare.

Takođe, cela priča je navela Kampinga i na promenu taktike. Dok je Femili radio do sada hiljade dolara trošio na plakate na kojima su se odbrojavali dani, sad će se usmeriti više na versku muziku i Božje reči.

Rim pust zbog proročanstva o zemljotresu!

Smak sveta stiže u šest popodne?!

Britnin spot o kraju sveta! (VIDEO)

''Više ne moramo da govorimo o kraju sveta, svet je već upozoren'', kazao je Kamping koji nije hteo da preuzme nikakvu odgovornost za bol i patnju koju je možda prouzrokovao svojim pogrešnim proricanjem. ''Nikad nisam rekao da sam nepogrešiv, ali Bog je nepogrešiv'', poručio je Kamping.

(cafe.ba)
Pogledaj vesti o: Smak sveta 2012

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.