Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadžaja do prve olimpijske norme za rvače!

Srbija je izborila prvu olimpijsku vizu za Tokio u rvanju!  Do nje je došao Miša Kadžaja u kategoriji do 97 kg u rvanju grčko-rimskim stilom. Kadžaja plasirao u polufinale svetskog prvenstva, a vizu za OI izborila su letiri takmičara, koja su se našla u završnici turnira.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,50 na pobedu Atletiko Madrida protiv Juventusa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Ligi šampiona.
Miša je ostvario dve ubedljive pobede. U odlučujućem meču, za plasman na Olimpijske igre, u četvrtfinalu, savladao je sa 2:1 reprezentativca Češke. U polufinalnom meču je izgubio od Evloeva (RUS) inače seniorskog prvaka Evrope i vicešampiona sveta, tako da ga u ponedeljak od 18 časova očekuje meč protiv Poljaka ili Uzbekistanca za bronzanu medalju.
Drugi predstavnik Srbije, Mate Nemeš, takmičio se u kategoriji do 67 kg u grčko-rimskom stilu. Odlično je počeo šampionat i bio ubedljiv u prva dva kola. Međutim, u odlučujućem meču za ulazak u polufinale i osiguravanje olimpijske norme, tesno je, sa 2:1 izgubio od Rusa Surkova, inače dvostrukog seniorskog prvaka Evrope.
Muđutim, Nemeš je dobio priliku da kroz repesaž dođe do olimpijske norme. Pošto se Surkov plasirao u finale svetskog prvenstva, Metea deli samo korak od cilja, jer u repesažu čeka pobednika iz duela rvača iz Kineskog Tajpeha i Švajcarska i, ako pobedi u tom meču, rve za bronzu sa reprezentativcem Danske.
Mate Nemeš izlazi na strunjaču u ponedeljak, u drugom kolu repesaža, oko 12,30 časova (oko 8,30 po srpskom vremenu). Ako pobedi u tom meču, on će se pridružiti Kadžaji među putnicima za Olimpijske igre, a i boriće se za bronzanu medalju na svetskom šampionatu.
Borbe za medalju počinju od 18 časova.

The post Kadžaja do prve olimpijske norme za rvače! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan,   Svetsko prvenstvo,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.