Jovana, lepša si nego ikad!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana, lepša si nego ikad!

Prvi put posle 10 godina, još od čuvene Evrovizije u Beogradu, Jovana i Željko Joksimović našli su se zajedno na bini kao voditelji jednog događaja.

Pojedini tabloidi pišu da im je "brak u krizi", da se ne pojavljuju u javnosti zajedno već neko vreme, ali izgleda da takve glasine nisu tačne.

Na zabavi "Belgrade goes global", u organizaciji kompanije British American Tobacco, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << održanoj u prostoru hale 5 Beogradskog sajma u četvrtak uveče, bračni par Joksimović ponovo je zajedno vodio program, baš kao pre 10 godina kada je Beograd bio domaćin Pesme Evrovizije (Eurosong 2008.).

"Zovem se Jovana Janković, ja sam vaša večerašnja voditeljka Evrovizije, a molim vas, velikim aplauzom pozdravite mog prijatelja Željka Joksimovića", rekla je tada Jovana(Janković) i ne pomišljajući da će tri i po godine kasnije postati gospođa Joksimović.

Foto: New Meida Team/Mondo

Ovog puta, Jovana je imala nešto drugačiji uvod i najavu.

"Ova žurka će sigurno trajati do duboko u noć, a meni je zadovoljstvo da nakon 10 godina od Evrovizije u Beogradu, prvi put na ovoj prelepoj glo bini, najavim mog dragog supruga Željka Joksimovića. Kao da je juče bilo kada smo vodili Eurosong, zar ne?".

Pre nego što je pesmom "Ljubavi" započeo kraći koncert, Željko Joksimović je sa osmehom upitao:

"Da, baš tako. Nego, ovog puta se nećemo svađati kao u bekstejdžu u Areni?".

Na to su se oboje nasmejali, a Željko je nastavio: "Ti se nisi mnogo promenila od tada. Zapravo, još si lepša".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Željko i Jovana Joksimović prvi put zajedno na sceni nakon Evrovizije

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2018

Ponovo zajedno New Media Team Željko i Jovana Joksimović našli su se sinoć zajedno na bini kao voditelji jednog događaja, prvi put nakon što su se upoznali na velikoj sceni Evrovizije u Beogradu 2008. godine. Deset godina kasnije, supružnike je “ujedinila” žurka Belgrade Goes Global u organizaciji...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.