Folksvagen priprema novi gradski automobil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2011, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folksvagen priprema novi gradski automobil

HANOVER -

Najveći evropski proizvođač automobila "Folksvagen" (VW) lansiraće novi gradski automobil nazvan "Up!", objavila je agencija Blumberg.

Novitet koji će biti prezentovan 12. septembra na salonu automobila u Frankfurtu, u prodavnicama širom Evrope pojaviće se u decembru po ceni od 9.500 evra.

Kako je izjavio izvor upoznat sa novim Folksvagenovim modelom, "Up!" sa četiri sedišta biće kompletiran motorom od 75 konjskih snaga i sistemom za forsirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kočenje. Proizvodnja ovog gradskog automobila biće organizovana na teritoriji Slovačke.

Model "Up!", najjeftiniji i najmanji automobil nemačkog koncerna, konkurisaće malolitražnim "Aygo" (Tojota) i "C1 mini" (Pežo Sitroen).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Folksvagen priprema novi gradski automobil

Izvor: Blic, 22.Avg.2011

HANOVER - Najveći evropski proizvođač automobila "Folksvagen" (VW) lansiraće novi gradski automobil nazvan "Up!", objavila je agencija Blumberg. ..Novitet koji će biti prezentovan 12. septembra na salonu automobila u Frankfurtu, u prodavnicama širom Evrope pojaviće se u decembru po ceni od 9.500...

Nastavak na Blic...

Folksvagen "Up": Mali šarmer

Izvor: S media, 23.Avg.2011, 10:56

Nemački automobilski div Folksvagen objavio je u nedelju da će u decembru na evropsko tržište lansirati novi model malog automobila pod nazivom „the up!". ..U Folksvagenu navode da će se „the up!“ nuditi u tri verzije sa različitim specifikacijama i da će biti „jedan najmanjih automobila...

Nastavak na S media...

Folksvagen i MAN se spajaju?

Izvor: S media, 23.Avg.2011

Najveći evropski proizvođač automobila, "Folksvagen" je dostavio Evropskoj komisiji formalni zahtev za udruživanje sa proizvođačem teških kamiona MAN. ..Odobrenje integracije, za koje je VW rekao da je siguran da "će biti doneto u drugoj polovini godine", dovelo bi do udruživanja MAN-a i švedske...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.