Ešton Kučer: Čekam da Demi zatraži razvod

Izvor: Blic, 13.Okt.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton Kučer: Čekam da Demi zatraži razvod

Ešton Kučer poverio se prijateljima da čeka da Demi Mur podnese zahtev za razvod braka nakon što je saznala da je prevario sa Sarom Leal u hotelu na njihovu godišnjicu braka. Ešton Kučer priznao je prevaru svojoj supruzi

Iako se Kučer nadao da će plavokosa studentkinja prećutati o detaljima iz hotelske sobe u San Dijegu, ona je sve ispričala u jednom intervjuu. Otkrila je da je Ešton nagovarao na seks utroje i da su se dva sata vodili ljubav bez zaštite jer je on tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želio.

- Ešton je Demi priznao da je spavao sa Sarom nakon što se to dogodilo. Demi je naravno bila slomljena, ali ne i iznenađena jer su ipak šestu godišnjicu braka proveli odvojeno. U njihovom braku već su postojali problemi - rekao je izvor blizak glumcu. Potom je lepa glumica potražila savete od advokata iako Ešton nije želeo da podnese zahtev za razvod.

- Ipak očekuje da će Demi verovatno podneti zahtev za razvod. Nadao se da Sara neće davati nikakve intervjue, a ona je ipak odlučila da otkrije sve detalje, a to mu nimalo nije pomoglo - rekao je izvor.

Supružnici još uvek žive zajedno, a Demi nakon poniženja koje je doživela zbog nevernog supruga podršku pružaju ćerke koje ima iz braka sa Brusom Vilisom.

Povezane vesti: Upoznajte najveću obožavateljku Eštona Kučera Demi Mur i Ešton Kučer na misi u kabala centru Razvodi se Demi Mur Ešton Kučer i Demi Mur oglasili se na Tviteru Ešton Kučer tabloidima: Pravite guzice od mene i sebe

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ešton Kučer: Čekam da Demi zatraži razvod

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2011

Ešton Kučer povjerio se prijateljima da čeka da Demi Mur podnese zahtjev za razvod braka nakon što je saznala da je prevario sa Sarom Leal u hotelu na njihovu godišnjicu braka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.