EXIT (R)Evolucija počinje

Izvor: Mondo, 19.Dec.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT (R)Evolucija počinje

U glavnim ulogama Nikola Đuričko i Nenad Okanović, a iza kamere Đola Đola iz Beogradskog sindikata.

Posle niza peripetija oko jednog od najpopularnijih i najbitnijih evropskih muzičkih festivala i nakon što je utvrđeno da će ga definitivno biti naredne godine i da će trajati pet dana, stigao je i promotivni video.

"Izuzetno mi je drago što sam dobio priliku da kreativno učestvujem u delovanju EXIT tima. Jedan od najvećih svetskih festivala, naš ponos EXIT, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po mojim saznanjima doživeće pravu 're - evoluciju', izjavio je poznati Okanović, a prenosi "Blic".

EXIT (R)Evolucija biće održan od 10. do 14. jula naredne godine. Pogledajte video koji najavljuje (R)Evoluciju.



Glumac Nikola Đuričko bio je glavni protagonista i promotivne kampanje za EXIT 2001. godine. Pogledajte kako je to izgledalo pre tačno 11 godina.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.