Pogledajte tizer za Egzitov novi spot

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte tizer za Egzitov novi spot

NOVI SAD -

Brojne poznate ličnosti, među kojima su i glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, pridružile su se kampanji za muzički festival Egzit 2013, a jedan od prvih rezultata je i novi promo spot za naredni festival.

Naime, Đuričko, Okanović, kao i Đola Đola iz "Beogradskog sindikata", koji potpisuje i režiju spota, među prvima su dali svoj doprinos u novom talasu "(R)Evolucije", krenuvši u "avanturu" snimanja serije reklamnih klipova koji najavljuju Egzit >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << festival.

Sledeće godine Egzit će se na Petrovaradinskoj tvrđavi održati od 10. do 14. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đuričko, Okanović i Đolo Đolo u Exit (R)Evoluciji

Izvor: Story, 20.Dec.2012, 15:03

Exit (R)Evoluciji na samom početku kampanje odlučili su da se priključe i mnoga poznata lica srpske javne i kulturne scene. Poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đolo Đolo iz Beogradskog sindikata su među prvima dali svoj doprinos u novom talasu (R)Evolucije krenuvši u avanturu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.