Pogledajte premijerno tizer spot za Egzit 2013

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte premijerno tizer spot za "Egzit 2013"

Kampanji za muzički festival "Egzit" 2013. godine priključile su se brojne poznate ličnosti, među kojima i glumci NIkola Đuričko i Nenad Okanović, a "Blic" vam premijerno predstavlja deo spota koji najavljuje popularni muzički festival.

Poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đola Đola iz "Beogradskog sindikata", koji potpisuje i režiju spota, su među prvima dali svoj doprinos u novom talasu "(R)Evolucije" krenuvši u "avanturu" snimanja serije reklamnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spotova koji najavljuju predstojeći "Egzit" festival.

„Izuzetno mi je drago što sam dobio priliku da kreativno učestvujem u delovanju "Egzit" tima. Jedan od najvećih svetskih festivala, naš ponos "Egzit", po mojim saznanjima doživeće pravu "re - evoluciju“ – izjavio je poznati glumac i producent Nenad Okanović.

Pogledajte video:

Povezane vesti: Nudili su nam da izmestimo "Egzit" na hrvatsko primorje, ali to je poslednja opcija Gans end rouzis zvezde poslednjeg dana Egzita Pevačica grupe "Gossip" na Egzitu: Moj večerašnji stajling ukrala je Madona! Počinje Egzit! Vodimo vas na Egzit

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U glavnoj ulozi Nikola Đuričko: Tizer spot za “Exit 2013″ najavljuje (r)evoluciju!

Izvor: Svet, 19.Dec.2012

Kampanji za muzički festival “Exit” 2013. godine priključile su se brojne poznate ličnosti, među kojima i glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, a mi vam donosimo deo spota koji najavljuje popularni muzički festival. Poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đola Đola iz...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.