DEJVID HASELHOF ŽELI DA SNIMI FILM ČUVARI PLAŽE

Izvor: Kurir, 13.Dec.2011, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVID HASELHOF ŽELI DA SNIMI FILM "ČUVARI PLAŽE"

LOS ANĐELES - Glumac Dejvid Haselhof želi da snimi film "Čuvari plaže" koji bi bio rađen prema motivima filma "Buč Kasidi i Sandens Kid", preneli su danas holivudski mediji.

Glumac, koji je u seriji glumio Miča Bjukenona, rekao je novinarima da će, ako dobije prava na film, snimiti ostvarenje koje bi bilo rađeno po motivima filma Džordža Roja Hila iz 1969. godine ali bi se radnja odvijala na plaži. On sam bi u filmu imao glavnu ulogu i igrao bi mentora jednom mladiću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Pokušavam da kupim prava, a takođe bih igrao u filmu i bio njegov producent. Glumio bih očinsku figuru seksi mladiću i on bi kod mene dolazio da ga savetujem", rekao je glumac.

Ljubitelji "Čuvara plaže" godinama čekaju na filmsku adaptaciju ove serije u kojoj se proslavila Pamela Anderson.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haselhof želi da snimi film Čuvari plaže

Izvor: medio.rs, 13.Dec.2011

Glumac Dejvid Haselhof želi da snimi film "Čuvari plaže" koji bi bio rađen prema motivima filma "Buč Kasidi i Sandens Kid", preneli su danas holivudski mediji.

Nastavak na medio.rs...

Dejvid Haselhof želi da snimi film ''Čuvari plaže''

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Dec.2011, 03:28

Glumac Dejvid Haselhof želi da snimi film "Čuvari plaže" koji bi bio rađen prema motivima filma "Buč Kasidi i Sandens Kid", prenijeli su holivudski mediji. Glumac, koji je u seriji glumio Miča Bjukenona, rekao je novinarima da će, ako dobije prava na film, snimiti ostvarenje koje bi bilo rađeno...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.