Batine sam dobio pre 15 godina

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Batine sam dobio pre 15 godina"

Sin Goce Božinovske progovorio o navodnom incidentu na crnogorskom primorju.

Mirko Šijan, sin pevačice i pokojnog Zorana Šijana, vratio se sa društvom iz Crne Gore, gde je navodno pre nekoliko večeri došlo do incidenta.

Domaća štampa je prenela da je Mirko Šijan dobio batine u jednom klubu u Budvi, gde se provodio sa društvom u kom je bio i sin Cece Ražnatović, Veljko.

SInovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poznatih pevačica navodno su u policiji rekli da dobijaju i pretnje, pa im je savetovano da napuste Crnu Goru.

List "Kurir" zatekao je Mirka po povratku u porodično "gnezdo", gde ga je čekala mama Goca.

"Šta ja ima da vam pričam, on je upravo ušao u kuću", rekla je pevačica, koja je juče izjavila da je sinu tražila da se slika i pošalje joj slike kako bi joj dokazao da ga nisu tukli.

"Batine sam poslednji put u Crnoj Gori dobio pre 15 godina, tako da su ovo sve dezinformacije. Biće veselo onome ko plasira te priče", poručio je mladi Šijan, koji je, prema ovoj računici, te batine dobio kao sedmogodišnjak.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.