Al si se ti izbezobrazila... (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Feb.2019, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al' si se ti izbezobrazila... (FOTO, VIDEO)

Manekenka tuži kompaniju zahvaljujući kojoj je postala poznata

Početkom januara svet je dobio novu zvezdu - promoterku "Fiji" vode na dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu..

Sećate se - zvezde su pozirale na crvenom tepihu, a sve vreme iza njih je stajala manekenka Kelet Katbert, koju su svi svetski fotografi neumorno slikali. Iza Lady Gage, Ramija Maleka, Džejmi Li Kertis...

Kelet je postala Internet senzacija preko noći, snimila je čak i video na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Instagramu na kojem se zahvaljuje kompaniji na takvoj promociji, a onda je dobila i manju ulogu u jednoj seriji...

View this post on Instagram

Waking up in Atlanta...but to be clear I did NOT wake up looking like this.

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on Jan 28, 2019 at 6:18am PST

Mesec dana kasnije, kompanija koja ju je i angažovala za promoterku objavila te iste slike kao reklamne postere u supermarketima.

Odgovor Kelet Katbert na ovu reklamu? TUŽBA!

U tužbi se navodi da je "Fiji" upotrebio slike bez njene dozvole. Nije poznat iznos koji Kelet traži, ali je kompanija sigurna da će sud odbaciti njenu tužbu, kao i da je nakon Zlatnih globusa dobila pozamašan honorar.



Izvor: YouTube/CBS New York

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.