IN MEMORIAM: Preminuo Saša Zlatković

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM: Preminuo Saša Zlatković

TRGOVIŠTE – Saša Zlatković, predsednik opštine Trgovište iznenada je preminuo  juče u 49.godini života.Zlatković je pre podne otišao u lov sa prijateljima  gde mu je, posle infarkta pozlilo. Hitno je prebačen u Trgovište, gde mu je ukazana prva pomoć, ali je  preminuo je na putu za niški klinički centar.

Za predsednika lokalnog parlamenta izabran je na listi SPS nakon poslednjih lokalnih izbora.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

IN MEMORIAM: Saša Zlatković

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jan.2014

Vranje - U subotu popodne iznenada je u 49. godini života preminuo Saša Zlatković, predsednik Skupštine opštine Trgovište. Kako je saopšteno, Zlatković je pre podne otišao u lov sa prijateljima gde mu je, posle infarkta pozlilo. Prva pomoć ukazana mu je u Domu zdravlja Trgovište, odakle...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.