Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2024, 16:13

"Zvicerova prepiska pokazala da je Vučić najveća prepreka kriminalcima"

Mandatar za sastav vlade Miloš Vučević je izjavio da su sa prepiskom vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, koja se pojavila u javnosti, završeni zlonamerni narativi da je predsednik Aleksandar Vučić bio u neposrednoj ili posrednoj komunikaciji sa onima koji su, kako je rekao, navodno pripremali podršku, a u suštini spremali obračun i njegovo ubistvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: Razmotrićemo inicijativu za vraćanje smrtne kazne, imam uzdržaniji stav

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2024

Mandatar za sastav vlade Miloš Vučević rekao je da će, kao pravnik, ostati uzdržan po pitanju mogućnosti da se u Srbiji ponovo uvede smrtna kazna, o kojoj je pričao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.