Zvezda spremna da zadrži Rajkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda spremna da zadrži Rajkovića

Zvezda spremna da zadrži najboljeg golmana sveta za igrače do 20 godina. Ugovor do 2017. i veća plata za mladog čuvara mreže?

Predrag Rajković praktično je već bio "bivši" čuvar mreže Crvene zvezde posle najave iz kluba da je najbolji trenutak za prodaju prvog golmana sveta za igrače do 20 godina.

Ali, situacija na stadionu "Rajko Mitić" menja se iz dana u dan.

Crveno-beli ne samo da sada nameravaju da zadrže Rajkovića, već planiraju da sa odličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << golmanom produže saradnju do 2017. godine i povećaju mu primanja.

Ovu informaciju potvrdio je za "Novosti" generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

"Imamo razlog više da učinimo sve da zadržimo Rajkovića, a da samim produžetkom saradnje naš golman dobije bolje finansijske uslove ugovora. Na ovaj korak smo se već odlučili u prethodnom periodu sa Jovićem i Grujićem", kaže Terzić.

Rajković će Zvezdu napustiti ovog leta isključivo u slučaju "ekstra ponude".

"Samo u slučaju eventualne velike zarade koja može da stabilizuje finansije i pomogne u dovođenju pojačanja odlučićemo se za prodaju. Ipak, krenuli smo u misiju zadržavanja Rajkovića i očekujem pozitivan rasplet", zaključio je Terzić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.