Zvaničnici Čangčuna u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvaničnici Čangčuna u Novom Sadu

NOVI SAD - Zamenik gradonačelnika Novog Sada Saša Igić i zamenica predsednika Skupštine Grada Marija Cvejić primili su danas u Gradskoj kući delegaciju Čangčuna, grada pobratima, predvođenu Cungom Hungsenom, pomoćnikom gradonačelnika tog kineskog grada.

Igić i Cung su se složili da će dva grada pobratima, koji imaju puno zajedničkih razvojnih ciljeva, nastaviti i produbiti skoro tridesetogodišnju saradnju u oblasti privrede, kulture, nauke i obrazovanja, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je iz Gradske kuće.

S obzirom na činjenicu da su i Novi Sad i Čangčun univerzitetski i sajamski centri, na sastanku je dogovoreno da delegacija Novog Sada poseti Čangčun, u cilju iznalaženja modaliteta za unapređivanje postojeće saradnje i njenog proširivanja na druge oblasti, piše u saopštenju.

Čangčun je grad na severoistoku Kine i ima oko sedam miliona stanovnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.