Zlatni globusi za Boemsku rapsodiju i Rami Maleka (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni globusi za "Boemsku rapsodiju" i Rami Maleka (VIDEO)

Biografski film o pokojnom frontmenu grupe "Kvin", Frediju Merkjuriju, pod nazivom "Boemska rapsodija", proglašen je za najbolje ostvarenje na ovogodišnjoj, 76. ceremoniji dodele nagrada Zlatni globus.

Za najboljeg glumca proglašen je Rami Malek, koji je imao glavnu ulogu u "Boemskoj rapsodiji".

Za ulogu u ostvarenju "Žena", Glen Klouz je dobila nagradu za najbolju glumicu u kategoriji drama. Film "Zelena knjiga" odneo je nagradu za najbolje ostvarenje u kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komedija i mjuzikla.

Za najboljeg glumca u kategoriji komedija i mjuzikla proglašen je Kristijan Bejl, za ulogu u filmu "Vajs", što je filmska biografija nekadašnjeg potpredsednika SAD Dika Čejnija.

Nagrada Sesil B. Demil za životni doprinos filmu pripala je glumcu Džefu Bridžisu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Boemska rapsodija" i Rami Malek dobitnici Zlatnih globusa

Izvor: Radio 021, 07.Jan.2019

Biografski film o pokojnom frontmenu grupe "Kvin" Frediju Merkjuriju, pod nazivom "Boemska rapsodija", proglašen je za najbolje ostvarenje na ovogodišnjoj, 76. ceremoniji dodele nagrada Zlatni globus...Za najboljeg glumca proglašen je Rami Malek, koji je imao glavnu ulogu u "Boemskoj rapsodiji"...Za...

Nastavak na Radio 021...

Boemska rapsodija iznenadjenje Zlatnih globusa

Izvor: Beta, 07.Jan.2019

Film "Boemska Rapsodija" o grupi Kvin veliko je iznenadjenje noćašnje dodele Zlatnih globusa sa osvojene dve vodeće nagrade za najbolji film u kategoriji drame i najboljeg glumca Ramija Malika u ulozi frontmena grupe Ferdija Merkjurija.Film "Grin Buk" (Green Book) drugi je veliki pobednik sa tri nagrade,...

Nastavak na Beta...

Zlatni globus: "Boemska rapsodija" najbolja drama, "Zvezda je rođena" razočarala

Izvor: Blic, 07.Jan.2019

Sezona dodele nagrada polako se zahuktava. Noćas su dodeljeni 76. Zlatni globusi na kojima je, sa tri odličja, trijumfovala "Zelena knjiga", dok su "Boemska rapsodija" i "Roma" osvojili po dva.

Nastavak na Blic...

ODRŽANA GALA CEREMONIJA DODELE ZLATNOG GLOBUSA: Pogledajte glumice u RASKOŠNIM haljinama, ali i NAJVEĆE IZNENAĐENJE VEČERI (foto)

Izvor: Story, 07.Jan.2019

Biografski film o pokojnom frontmenu grupe “Kvin”, Frediju Merkjuriju, pod nazivom “Boemska rapsodija“, proglašen je za najbolje ostvarenje na ovogodišnjoj, 76. ceremoniji dodele nagrada Zlatni globus. Za najboljeg glumca proglašen je Rami Malek, koji je imao glavnu ulogu u “Boemskoj rapsodiji”....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.