Zlatiborski okrug: U bolnicama 451 oboleli, za vikend više prijema; Dvoje preminulo u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 09:30

Zlatiborski okrug: U bolnicama 451 oboleli, za vikend više prijema; Dvoje preminulo u Čačku

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovan je 451 pacijent oboleo od kovida, od kojih je 24 na respiratorima, saopštio je jutros Zdravstveni centar Užice.

U poslednja 24 sata pregledan je 971 pacijent, ostvareno 48 prijema i 19 otpusta. U užičkoj bolnici smešteno je 142 pacijenata obolelih od korone, a u privremenoj kovid bolnici u naselju Krčagovo 135.

U Domu zdravlja Bajina Bašta je 16 pozitivnih, u bolnici u Priboju je 38 obolelih, u prijepoljskoj 29, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u izdvojenim odeljenjima u Požegi i Novoj Varoši 67 i 24 zaraženih.

Od početka epidemije u Zlatiborskom okrugu potvrđeno je više od 43.000 slučaja zaraze kovidom-19, podaci su užičkog Zavoda za javno zdravlje.

U Čačku hospitalizovana 142 pacijenata, dve osobe umrle

U proteklom danu u čačanskoj Bolnici od posledica kovid infekcije preminule su dve osobe.

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice hospitalizovana su 142 pacijenta, a u respiratornom centru smešteno je 16 obolelih, od kojih je petoro priključeno na respirator.

Takođe, hospitalizovano je dvoje kovid pozitivne dece na pedijatriji i dve trudnice na odeljenju ginekologije.

U Čačku je registrovano 79 novozaraženih, u Gornjem Milanovcu 46, u Lučanima 20, a u Ivanjici 14. U Moravičkom okrugu ukupno 159 pozitivnih nalaza od 437 uzoraka.

Tokom jučerašnjeg dana vakcinisano je 70 lica, od toga je 21 osoba vakcinisana prvom dozom, 17 je revakcinisano, dok je 32 primilo treću dozu vakcine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.