Zimski festival Božićna čarolija počinje sutra ispred Promenade (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2022, 12:45

Zimski festival "Božićna čarolija" počinje sutra ispred Promenade (AUDIO)

Božićna čarolija stiže u Novi Sad. Zimski festival pod nazivom “Božićna čarolija” počinje sutra i trajaće do 10. januara naredne godine, na platou ispred Promenade.

Svako veče od 18 časova na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a kakav još praznični program očekuje posetioce, saznali smo za Radio Novi Sad od Ivane Rajinac iz kompanije Color Media Communications.

Podsetimo i na to da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ukrašenim drvenim kućicama posetioci moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.