Zimska služba u Sremskoj Mitrovici spremna za snežne dane

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Nov.2022, 19:29

Zimska služba u Sremskoj Mitrovici spremna za snežne dane

SREMSKA MITROVICA – Zimska služba Preduzeća „Hidrograđevinar” spremno čeka zimu i snežne padavine. Smotru mehanizacije službe zadužene za brigu o gradskim i prigradskim saobraćajnicama u zimskom periodu, izvršila je Svetlana Milovanović gradonačelnica. Zimska služba je uspostavljena i za ovu, nastupajuću, sezonu snega i leda. Počela je sa radom u bazi Preduzeća „Hidrograđevinar”, koje će biti […]
Vest Zimska služba u Sremskoj Mitrovici spremna za snežne dane objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Zimska služba održavanja puteva spremna za prvi sneg

Izvor: Danas, 22.Nov.2022, 13:22

Mitrovačka gradonačelnica Svetlana Milovanović izvršila je smotru mehanizacije službe Hidrograđevinara zadužene za brigu o gradskim i prigradskim saobraćajnicama u zimskom periodu i zaključila je da putari spremno čekaju zimu i snežne padavine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.