Zimska služba u Pančevu spremna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 16:57

Zimska služba u Pančevu spremna

Zimska služba u Pančevu spremna je za eventualne snežne padavine.

Raspolažu sa 11 kamiona i svim priključnim mašinama za održavanje opštinskih i lokalnih puteva. Do 15. marta biće u zimskom režimu .

"Imamo i dovoljno soli. Postoji lista prioriteta puteva. U prvom prioritetu su opštinski putevi, putevi ka naseljenim mestima i putevi kojima kroz sam grad saobraća gradski javni prevoz. Svi ostali putevi su u drugom prioritetu.Kao grad imamo mogućnost za angažovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dodatnu mehanizaciju od JKP-ova ukoliko to uslovi zahtevaju ali se nadam da neće biti potrebe za tim", kaže Slave Bojadžievski, direktor JP "Urbanizam" u Pančevu.

Vreme bez snega koristi se za redovno održavanje puteva. Vremenska situacija se prati, ekipe su u pripravnosti I spremne da izađu na teren, ukoliko bude potrebe za tim.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.