Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2024, 16:49

Žigmanov učestvovao u nastavku kampanje "Unapredi rodnu ravnopravnost"

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov učestvovao je danas u Novom Sadu u nastavku kampanje "Unapredi rodnu ravnopravnost", koju Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog sprovodi u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom (GIZ), u okviru projekta "Podrška socijalnom uključivanju u Srbiji".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tomislav Žigmanov: Većina poslodavaca ne dostavlja godišnji izveštaj o rodnoj ravnopravnosti

Izvor: Danas, 19.Feb.2024

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije Tomislav Žigmanov izjavio je danas, da iako Zakon o rodnoj ravnopravnosti nalaže svim poslodavcima sa više od 50 zaposlenih da dostave godišnji izveštaj o rodnoj ravnopravnosti, većina to nije ispoštovala 2021. i 2022. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.