Ženska džudo reprezentacija završava pripreme u Novom Sadu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženska džudo reprezentacija završava pripreme u Novom Sadu (AUDIO)

U Novom Sadu od 8. januara 16 najboljih džudistkinja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji sprema se za predstojeću sezonu, a pre svega za Svetski kup u Dizeldorfu. Pripremama rukovodi nacionalni trener Vladimir Jovičić.

"Ove godine smo se okupili u Novom Sadu zbog uslova koje imamo u ovom gradu", istakao je Jovičić i dodao da devojke odlično podnose pripreme, te da će biti spremne za prvi izazov koji ih čeka na Grend slem takmičenju u Dizeldorfu.

Vanserijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << talentovana juniorka i članica šampionske ekipe Crvene zvezde, Dunja Obradović ove godine će se oprobati u seniorskoj konkurenciji.

"Veoma mi je drago što nam je Džudo savez Srbije omogućio da ove godine cela reprezentacija trenira zajedno u odličnim uslovima", kaže Dunja i dodaje da je ova predolimpijska godina specifična po tome što će nekoliko perspektivnih juniorki prvi put nastupiti na seniorskim turnirima, što bi predstavljao postepen uvod u seniorske vode.

Pripreme naših najboljih džudistkinja u Novom Sadu će biti završene u utorak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.