Žena lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi na Zvezdari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2022, 06:59

Žena lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi na Zvezdari

U Beogradu je noć protekla bez težih saobraćajnih nezgoda i incidenata na javnom mestu, ali su se u velikom broju za pomoć javljali hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U manjoj saobraćajnoj nezgodi na Zvezdari, u 21:56 časova, u ulici Živka Davidovića, jedna ženska osoba lakše je povređena i zbrinuta na licu mesta.

Dežurne ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas obavile 105 intervencija, od toga 16 na javnim mestima, uglavnom zbog manjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tuča i alkoholisanih osoba.

Najviše su se javljali hronični bolesnici, među njima astmatičari i neurološki pacijenti, kao i osobe sa visokim krvnim pritiskom, naveli su iz Hitne pomoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hitna pomoć: U saobraćajnoj nezgodi na Zvezdari lakše povređena žena

Izvor: Danas, 24.Jun.2022

Prema izveštaju službe Hitne pomoći, u Beogradu se tokom noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređena žena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.