Zelenilo orezuje drveće, vozači oprez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenilo orezuje drveće, vozači oprez

U toku su radovi na orezivanju drvoreda u ulici Vojvode Mišića u Novom Sadu i trajaće narednih nekoliko dana, pa iz Gradskog zelenila apeluju na stanare i vozače te ulice da izađu u susret radnicima ovog javnog preduzeća.

Reč je o radovima koji su uobičajeni za ovo doba godine, odnosno do početka vegetacionog perioda. Narednih nekoliko dana orezivaće se stabla u ulici Vojvode Mišića do ugla sa ulicom Sonje Marinković, a potom od tog ugla do kraja drugog dela ulice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Koristim priliku da apelujem na vozače, vlasnike automobila da poštuju obaveštenja koja naši radnici svakodnevno kače ovde po stablima drveća, da uklone u određenim terminima automobile kako bi naša mehanizacija mogla da priđe stablima i da što pre obavi posao", rekao je portparol Gradskog zelenila Ivan Nožinić.

Trenutno se popunjavaju drvoredi u ulicama Maksima Gorkog, Narodnog fronta, na Bulevaru Cara Lazara i u ulici Petra Drapšina, u kojoj se završavaju i radovi na podizanju travnjaka.

Iz Gradskog zelenila najavljuju da će se u narednom periodu u celom gradu raditi orezivanje stabala, pa apeluju na građane da radnicima gradskog zelenila omoguće nesmetan prilaz stablima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Zelenilo" apeluje na stanare Ulice vojvode Mišića

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2015, 09:18

Zbog orezivanja drvoreda u Ulici vojvode Mišića, "Zelenilo" apeluje na građane koji parkiraju automobile u toj ulici da prate obaveštenja koja njihovi radnici kače na drveće...Iz ovog preduzeća mole građane da poštuju obaveštenja o neparkiranju automobila u određenim terminima kako bi mehanizacija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.