Zelena prognoza i dalje na RTV-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zelena prognoza" i dalje na RTV-u

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević i generalni direktor Radio-televizije Vojvodine dr Miodrag Koprivica potpisali su danas, u Novom Sadu, Ugovor o nastavku saradnje na realizaciji emisije za poljoprivrednike "Zelena prognoza".

Na osnovu razgovora sa poljoprivrednicima, naveo je Radojević, možemo zaključiti da nastavljamo uspešnu saradnju, jer poljoprivrednici koriste savete Prognozno-izveštajne službe AP Vojvodine u emisiji "Zelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prognoza".

"Putem "Zelene prognoze" blagovoremeno, adekvatno i stručno informišemo poljoprivrednike, pre svega, o pojavi štetnih organizama. Prognozno-izveštajne službe AP Vojvodine imaju stalan zadatak da, na vreme,ukažu na njihovu pojavu, a zatim i da kroz savetodavnu uslugu o zaštiti i primeni agrotehničkih mera, spreče štetu na prinosima", izjavio je Radojević.

On je, takođe, naglasio da se u praksi pokazalo da oni koji koriste savete imaju bolje i kvalitetnije prinose, jer je prava informacija potrebna da bi se povukle prave agrotehničke mere.

Radojević je izrazio zahvalnost Radio-televiziji Vojvodine što i na ovaj način pokazuje svoj odgovoran pristup ka poljoprivrednicima.

Emisiju "Zelena prognoza" možete pratiti, svakog radnog dana, na Prvom programu RTV i to u tri termina- ujutru u 6.20 časova, zatim u 15.10 časova u okviru emisije "Agrodnevnik", kao i neposredno pre Vojvođanskog dnevnika (21.55 časova).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrajina sufinansira tri somborska projekta u oblasti poljoprivrede

Izvor: 025info.rs, 29.Maj.2018

Učešćem na konkursima koje je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, gradu Somboru su odobrena sredstva za sufinansiranje tri projekta. Pokrajniski sekretar mr Vuk Radojević u ime Sekretarijata, a u ime Grada odnosno gradonačelnice Sombora Darko Radulović,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.