Zbog velikih količina, baštenski otpad će biti odnošen i u decembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 11:21

Zbog velikih količina, baštenski otpad će biti odnošen i u decembru

Iako je poslednji termin u jesenjoj akciji odnošenja baštenskog otpada 30. novembar, ekipe JKP "Čistoća" će nastaviti sa ovim poslom i tokom decembra, budući da su količine baštenskog otpada daleko veće od predviđenih.

Maksimalna količina bio otpada predviđena programom rada naše službe je 1m³ po korisniku, ali u proteklom periodu na terenu je ta količina premašena i to je uzrokovalo kašnjenje od oko nedelju dana u odnosu na program. Primera radi, juče je iz svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sedam ulica u naselju Kać odneto više od 20 tona baštenskog otpada.

JKP "Čistoća" se ovom prilikom zahvaljuje za strpljenje i moli za razumevanje građana, pre svega stanovnika naselja sa individualnim tipom stanovanja, budući da su okolnosti dovele do ovog, blagog usporavanja akcije. Sav baštenski otpad će biti odnet kako je predviđeno, prema prethodno najavljenom programu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.