Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023, 21:53

Zbog nevremena na nekim prugama u Srbiji teškoće u funkcionisanju saobraćaja

BEOGRAD – Zbog velikog nevremena, kišnih padavina i olujnog vetra tokom večeri, na pojedinim prugama u Srbiji došlo je do problema u napajanju kontaktne mreže iznad koloseka strujom i pada drveća na kolosek, što je prouzrokovalo teškoće u funkcionisanju železničkog saobraćaja na nekim deonicama, saopšteno je iz Infrastrukture železnice Srbije. Kako se navodi, stručne službe i […]
Vest Zbog nevremena na nekim prugama u Srbiji teškoće u funkcionisanju saobraćaja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Na kojim deonicama je zbog nevremena prekinut železnički saobraćaj?

Izvor: Danas, 19.Jul.2023

Zbog velikog nevremena, obilne kiše i olujnog vetra, tokom večeri je na pojedinim prugama u Srbiji došlo do problema u napajanju kontaktne mreže strujom i pada drveća na kolosek, što je prouzrokovalo teškoće u funkcionisanju železničkog saobraćaja na nekim deonicama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.