Zbog neprilagođene brzine izazvao opštu opasnost u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2023, 12:04

Zbog neprilagođene brzine izazvao opštu opasnost u Inđiji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je on sinoć, oko 18.30 časova, upravljajući „fordom“ usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta, a automobil se zaustavio na železničkim šinama u blizini pružnog prelaza Golubinci - Ljukovo, nakon čega je izašao i napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lice mesta, a nije obavestio radnike „Železnice Srbije“.

U ostavljeni automobil udario je putnički voz koji je saobraćao na relaciji Šid - Beograd i izazvao prekid železničkog saobraćaja.

Policija je u automobilu pronašla kesicu sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana i dve ručno motane cigarete, koji će biti poslati na veštačenje.

Zbog odbijanja da se testira na prisustvo alkohola i psihoaktivnih supstanci i zbog kršenja zaštitne mere upravljanja vozilom „B“ kategorije, tridesetšestogodišnjaku je određeno zadržavanje do 24 časa, u kom roku će biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni za nasilničko ponašanje: Gađali šesnaestogodišnjeg Novosađanina upaljenim bakljama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, podneće krivične prijave protiv dvadesetjednogodišnjaka, devetnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje...Sumnja se da su oni, sinoć, na ulici,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.