Zbog havarije deo Vrbasa bez grejanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog havarije deo Vrbasa bez grejanja

Jutros je pukla toplovodna cev koja greje stanove u neposrednoj blizini Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović". Ekipe su na terenu, biće povremenih isključenja u tom delu grada od 11 časova.

Radnici Javnog-komunalnog preduzeća "Standard" su intervenisali i locirali mesto na kom je vrelovodna cev pukla. Trenutno traju radovi na sanaciji havarije, a kako Radio-televizija Vojvodina saznaje, biće neophodna kompletna zamena cevi.

"U periodu izvođenja radova, stambene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zgrade će biti potpuno isključene sa mreže, zbog čega se očekuje višesatni prekid isporuke toplotne energije. Za sada grejanja ima, ali se isključenje očekuje posle 11 časova. Verujemo da će intervencija biti brza i da će u poslepodnevnim časovima isporuka biti normalizovana. Molimo korisnike usluga za razumevanje," kaže se u saopštenju "Standarda".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.