Sanirana havarija u Begeču, voda stiže u naredna dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanirana havarija u Begeču, voda stiže u naredna dva sata

U naselju Begeč došlo je do havarije i prestanka rada pumpe na izvorištu pitke vode a iz JKP "Vodovod i kanalizacija" poručuju da su završeni radovi na zameni cevi i pumpe na izvorištu vode, kako se navodi, pumpna stanica puštena je u pogon i u naredna dva sata očekuje se stabilizacija vodosnabdevanja.

Do završetka radova i stabilizacije sistema vodosnabdevanja, cisterne sa pijaćom vodom stajaće u centru naselja i ispred crkve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Begeč bez vode zbog havarije na pumpi, „Vodovod“ otklanja kvar

Izvor: NoviSad.com, 26.Feb.2020

Pumpa na izvorištu pitke vode u Begeču prestala je s radom zbog havarije. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izašle su odmah na teren i utvrđuju kvar, rečeno je u ovom preduzeću..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.