Završni dan Uhvati film festivala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni dan "Uhvati film" festivala

"Uhvati film" moto je 15. Internacionalnog festivala filma koji se održava u Kulturnom centru grada. Reč je o delima koja menjaju perspektivu, a filmovi su stigli iz 25 zemalja.

Publika jee tokom festivala imala priliku da pogleda ukupno 34 filma, koji govore o invalidnosti, ali na jedan drugi način, jer mogu da se posmatraju nezavisno od toga i namenjeni su svim poštovaocima filma.

Marina Zorić, autorka filma Opraštam ti, kaže da tokom pripreme serijala koji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Radio televiziji Vojvodine postoji već dve godine, sretala takve ljude od kojih je mnogo naučila.

Članica žirija Tatjana Stojšić-Petković, rekla je da je tematski koncept, pomalo drugačiji od prethodnih 14.festivala jer su ovoga puta u fokusu žena i porodica.

Festival pored glavnog programa koji nudi 34. filma , ima i niz zanimljivih radionica, tribina i izložbi. U kulturnom centru grada projekcije su od 17 do 19 časova, a nakon toga razgovori sa učesnicima i publikom. Posle Novog Sada, festival "Uhvati film", videće publika u Banja Luci i Rijeci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.