Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2023, 13:23

Završena rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja

JKP „Parking servis” završilo je radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja. Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne, strane, od Jevrejske ulice do ulice Pap Pavla. Veliki broj parking mesta na ovom potezu, usled delovanja korenskog sistema drveća i atmosferskih prilika, bio je u lošem stanju što je uticalo na kvalitet i bezbednost parkiranja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Maj.2023

NOVI SAD – JKP „Parking servis” završilo je radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja. Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne, strane, od Jevrejske ulice do Ulice Pap Pavla. Veliki broj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.