Završena akcija Frižideri toplog srca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena akcija "Frižideri toplog srca"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predstavnici Radija Signal posetili su Centar za rehabilitaciju ŠOSO "Milan Petrović" i porodicu Krišto iz Ledinaca povodom završetka humanitarne akcije "Frižideri toplog srca". Tom prilikom njima su uručeni frižideri puni hrane prikupljene u okviru humanitarne akcije koju je pokrenuo Radio Signal pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

"Hvala Novosađanima koji su tokom poslednje dve nedelje prikupljanjem hrane za svoje sugrađane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još jednom pokazali dobrotu i humanost. Ponosan sam na Novosađane koji su u ovim prazničnim danima pokazali svoje dobročinstvo, kao i na preduzeća koja su demonstrirala korporativnu društvenu odgovornost kroz ovu humanitarnu akciju", rekao je gradonačelnik Vučević prilikom posete jednoj od porodica koja je dobila frižider pun hrane.

Građani su tokom dve nedelje donosili hranu za pet frižidera iz donacije firme "Eurotehna", koji su se nalazili na štandu Radija Signal u centru grada.

Na inicijativu Mesnih zajednica, Grad Novi Sad je doneo odluku da frižideri puni hrane budu dodeljeni ŠOSO "Milan Petrović", Sigurnoj dečijoj kući kao i trima socijalno ugroženim porodicama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Porodicama i ustanovama uručeni frižideri puni hrane

Izvor: Studio B, 21.Dec.2014

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predstavnici Radio Signala posetili su Centar za rehabilitaciju Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" u Sremskoj Kamenici i porodicu Krišto u Ledincima, kojima su uručeni frižideri puni hrane...Uručeni frižideri prikupljeni su u akciji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.