Završen rad Skupštine Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen rad Skupštine Srbije

Skupština Srbije završila je rad, a sutra će nastaviti raspravu o amandmanima na Predlog zakona o ugostiteljstvu.

Poslanici su prethodno pretresli amandmane na Predlog zakona o centralnom registru stanovništva, izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, o bezbednosti hrane, o sredstvima za zaštitu bilja, i izmenama i dopunama Zakona o zdravlju bilja.

Tokom rasprave o Predlogu zakona o centralnom registru stanovništva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << polemisalo se o Jedinstvenom biračkom spisku, a ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić je naveo da država radi na tome da spisak bude što ažurniji i realan.

Kazao je i da je uvezana Matična knjiga venčanih sa Jedinstvenim biračkim spiskom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skupština Srbije završila raspravu o amandmanima, sutra glasanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2019, 13:51

Skupština Srbije završila je danas raspravu o amandmanima na Predlog zakona o ugostiteljstvu i Predlog zakona o turizmu, a glasanje je zakazano za četvrtak 14. mart...Poslanici su sednicu počeli 5. marta. Deo opozicije bojkotovao je sednicu jer smatra da je u parlamentu onemogućen dijalog i da se...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.