Zavod za udžbenike ostvaruje izdavački plan uprkos epidemiji (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020, 15:09

Zavod za udžbenike ostvaruje izdavački plan uprkos epidemiji (AUDIO)

Epidemiološka situacija otežala je rad izdavačkih kuća, ali su uprkos tome knjižare dobro snabdevene.

Zavod za udžbenike uspeće da ostvari plan sa početka izdavačke godine, navodi izvršna direktorka Zavoda za udžbenike u Novom Sadu Romanca Jovanović.

Ona objašnjava da se u Zavodovoj knjižari već mogu pronaći gotovo svi udžbenici za sve razrede, pa i za one reformske, odnosno, za 3. i 7. razred osnovne škole.

Cene, kako kaže, vairaju od izdavača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do izdavača i u zavisnosti od toga da li uz osnovni udžbenik idu i dopunske knjige.

Šta Novosađani misle o cenama udžbenika?

Jovanović ističe da osim udžbenika u svom izdanju, Zavod nudi i udžbenike mnogih drugih izdavača. Za one koji izbegavaju kontakte, poručivanje udžbenika moguće je i preko interneta, na zvaničnom sajtu Zavoda.

Oni koji odluče da udžbenike kupe u Zavodovoj knjižari, mogu da ih plate i na rate ili čekovima građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.