Zatvoreno 33. Raspustilište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoreno 33. Raspustilište

Svečano je zatvoreno 33. Raspustilište, koje je trajalo od 26. decembra. Deca su imala priliku da iskoriste zimski raspust na kreativno-edukativan način.

Završava se zimski rasput i počinje drugo polugodište. Raspustilište se i ovog puta pobrinulo da deca kroz igru uče, da se razvijaju, otkriju svoje talente, da kroz posmatranje i poštovanje drugih stvaraju nove vrednosti.

Svečano zatvaranje Raspustilišta pod nazivom "Deca imaju pravo na sreću"", obeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su izložba dečjih radova iz kreativnih radionica, šahovska simultanka sa velemajstorom Aleksandrom Kovačevićem, kratki animirani film o Novom Sadu Lego gradu, kao i predstava "Novogodišnja crvenkapa".

"Bilo je izuzetno puno dece, vrlo smo zadovolji posetom, Raspustilište je inače mesto gde se prikuplja veliki broj dece, svaki dan ih je ovde bilo preko stotinu, što znači da im je ovde pravo mesto za provođenje raspusta, stekla su se nova drugarstva, nova prijateljstva, divno smo se družili sa njima i to nam je ponovo motiv da krenemo sa novim aktivnostima i počnemo 34. Raspustilište", kaže Aleksandra Lukić, koordinatorka manifestacije.

Na radost sve dece, Raspustilište posle 21. januara nastavlja programe iz Laboratorije kulture, gde će nastaviti dane dobre energije, neobičnog načina učenja i divnog druženja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.