Zatvorena kolovozna traka ka Beogradu kod petlje Pojate-Paraćin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2022, 09:40

Zatvorena kolovozna traka ka Beogradu kod petlje Pojate-Paraćin

Do ponedeljka, 10. oktobra, traju radovi na pojačanom održavanju, na auto-putu E-75, petlja Pojate - petlja Paraćin, zbog čega je zatvorena kolovozna traka ka Beogradu i saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom.

Putevi Srbije podsećaju da od danas do 5. oktobra tokom svetlog dela dana, traju radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na auto-putu E-70, petlja Pećinci - petlja Kuzmin, u smeru ka Batrovcima.

Za saobraćaj će se zatvarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preticajna saobraćajna traka u dužini do 5 kilometara, a saobraćaj će se u zoni radova odvijati voznom trakom.

Takođe, do 13. oktobra je na putu Ravni Gaj - Knić na snazi obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji putno-železničkog prelaza u Kniću. Alternativni pravac: Gruža - Knić, preko Grabovca.

Na putu Prijepolje - Kolovrat, radovi na rehabilitaciji mosta traju do 05. oktobra, uz naizmenično propuštanje vozila, a radovi na rehabilitaciji puta Mustapić-Turija do 1. novembra, do kada će se na tom putu vozila naizmenično propuštati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.