Zatvaranje Moto sezone u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje Moto sezone u Vojvodini

Zatvaranje moto sezone je najveći moto skup na teritoriji AP Vojvodine, koji drugu godinu zaredom u Novom Sadu organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada, kao i gradske uprave za saobraćaj, a za osnovni cilj ima promociju "bajkerske" subkulture.

Program je zamišljen tako da počinje okupljanjem na Mišeluku u subotu, 23. septembra u 12 časova, a u 13 sati je polazak defila kroz grad.

Defile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ide trasom: Mišeluk - Most Slobode - Bulevar Oslobođenja (do Ž. stanice) - polukružni okret na Bulevaru pa nazad do Jevrejske - Bulevar Mihaila Pupina - Varadinski most - Kamenički put - Ribnjak.

Od 15 časova počinje druženje ispred hostela "Hajdučka noć" na Ribnjaku, uz živu svirku zrenjaninskog rok benda Satelit koji je nastupao na Blokstok festivalu.

Kao i prošle godine, na skup na Mišeluk dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na to da li jesu ili nisu članovi nekog od moto klubova i na to kakve su performanse njihovih ljubimaca na dva točka. Očekujemo učešće između 500 i 1.000 motora, što je skup kakav u Novom Sadu i okolini nije zabeležen dugi niz godina, uz napomenu da j prošle godine bilo preko 600 motoraša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.